ITM 2024’e Türk Müşterilerin En Beğendiğini Ürünlerimizle Katıldık
Fadis Satış Müdürü Raffaella Carabelli, “Üretim maliyetlerini düşürmek isteyen Türk girişimcilerin otomasyon sistemlerine çok ilgi gösteriyor. Biz de Fadis olarak ITM 2024 Fuarı’na Türk müşterilerin en beğendiği ve tercih ettiği ürünlerimizle katıldık.” dedi.
Dünya devi tekstil makinesi üreticilerini bir araya getiren ITM 2024, 5 gün boyunca sektör temsilcilerini son teknoloji ürünlerle buluşturdu. Fuarın bu seneki katılımcılarından biri de bir İtalyan markası olan Fadis’ti. ITM 2024’e Türk müşterilerin en beğendiği ve tercih ettiği ürünlerle katıldıklarını belirten Fadis Satış Müdürü Raffaella Carabelli, üretim maliyetlerini düşürmek isteyen Türk girişimcilerin otomasyon sistemlerine çok ilgi gösterdiğini dile getirdi. “Tüm dünya bir ekonomik kriz içerisinde. Üretim maliyetleri sürekli artıyor. Bu yüzden biz de müşterilerin verimliliğini ve üretkenliğini artıracak makineleri, otomasyon sistemlerini ön plana çıkarmaya çalışıyoruz.” diyen Carabelli, 2024’ün bir geçiş yılı olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Fadis, dünyada yaşanan ekonomik ve politik sorunlardan doğrudan etkilenen tekstil sektörünü rahatlatmak amacıyla çalışmalarını otomasyon alanında yoğunlaştırmış durumda. ITM’in kendileri için önemli bir organizasyon olduğuna dikkat çeken Carabelli, sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsanlar bu fuara gelmeyi seviyor ve bize çok sayıda büyük firmayla bir araya gelme fırsatını sunuyor. Ayrıca burada makineyi yerinde ve çalışır halde gösterme imkanına sahibiz.” Carabelli’ye göre ilk gününde 74 ülkeden binlerce ziyaretçinin geldiği ITM 2024’ün İstanbul’da düzenleniyor olması başarısını artıran unsurlar arasında. Carabelli, coğrafi güzelliğe sahip, gelmesi kolay, vize sorunu olmayan böyle bir lokasyonun fuar organizasyonları için çok uygun olduğu kanaatinde.





